<
Actualitate

Fetele Iuliei, „Julia’s Generation” au câștigat mai multe premii la Cupa Șincai

În weekend-ul ce tocmai a trecut, „Fetele Iuliei” au participat la Cupa Șincai- concurs național de majorete și dans modern desfășurat în localitatea Florești.

Fetele de Generation au impresionat juriul prin dansuri la categoriile freestyle, contemporan și hip hop, iar premiile au fost pe măsură.

Locul 1 l-a câștigat trupa New Generation-categoria hip hop, și locul 3 la categoria contemporan.

Baby Generation a câștigat locul 1 la categoria contemporan, trupa mijlocie Mini Generation a câștigat locul 2 la categoria hip hop și locul 5 la freestyle.

„Majorele” de la T- Generation au câștigat locul 2 la categoria hip hop junior division.

Multe premii, multe reușite pentru fetele de la trupa de street dance „Generation” pregătite de Iulia Mărginean. Street dance-ul a luat o amploare foarte mare în zona noastră, mulți dintre cei mici, îndrumați de părinți, au ajuns să îl practice și să îl transforme intr-un mod de viață.

Iulia a declarat pentru Ziarul 21 următoarele: „La toate competițiile la care participăm, vrem să facem o impresie frumoasă. Într-adevăr, de ceva timp, nu există concurs la care să nu câștigăm ceva. Drept dovadă stau acești copilași minunați care sunt foarte harnici și progresează de la concurs la concurs. Îi felicit din toată inima.”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS