Actualitate

Feurdean Alexandru, boxer CSM Câmpia Turzii: maestrul Gheorghe Roșca și Ionuț Florin mi-au fost ca niște părinți

Ziarul 21 vă prezintă în ediția de luni, 27 ianuarie un interviu în exclusivitate cu antrenorul de box al CSM Câmpia Turzii, Ionuț Florin.

După o carieră în arta cu mănuși ca și boxer, Ionuț Florin a preluat frâiele boxului din Câmpia Turzii de la mult mai titratul Gheorghe Roșca și speră ca rezultatele obținute de el din postura de antrenor să fie cel puțin egale cu rezultatele predecesorului său.

Feurdean Alexandru, boxer CSM Câmpia Turzii a acceptat să ne vorbească despre antrenorului lui de la CSM Câmpia Turzii: Am început să practic acest sport la vârsta de 12 ani, alături de maestrul Gheorghe Roșca și Ionuț Florin.  Acești oameni de suflet, pentru mine au fost mai mult decât niște simpli antrenori, mi-au fost ca niște părinti. Nu m-au pregătit și învățat doar tainele acestui sport, m-au pregătit și pentru viață. Cu această ocazie vreau să le mulțumesc și să-i asigur de tot respectul meu.

Întregul interviu cu Ionuț Florin, antrenorul de box al CSM Câmpia Turzii, realizat de Nicușor Lăcătuș, îl puteți găsi de luni, 27 ianuarie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS