<
Actualitate

Final de Campanie depunere Cereri de plată 2023 fără penalități!

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalităția Cererilor de plată.

Astfel, în perioada01 martie – 31mai 2023, au fost depuse un număr de755.810cereride plată pentru o suprafață de peste 9,95 milioane hectare.

La o analiză comparativă a datelor, se observă căfață de anul anteriornumărul cererilor a scăzut cu 34.000cereri, în timp ce suprafața agricolă a crescut cu 22.000 ha,fermierii confirmând și în acest an că sunt conștienți de importanța comasării terenurilor pentru a crește productivitatea și competitivitatea pe piață.

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au mobilizat exemplar, ca de fiecare dată, și care au înțeles că munca în echipă, devotamentul și implicarea reprezintă pașii spre succes! Transmit aprecierile mele fermierilor români care au fost alături de noi în această campanie deloc ușoară, o campanie care a venit cu provocările aduse de schimbările din PNS 2023 – 2027.”a declarat Adrian PINTEA, Director General APIA.

Precizăm că, în conformitate cu prevederile comunitare și naționale în vigoare, Campania de primire a cererilor de plată continuă până la data de 09 iunie 2023 inclusiv, cu aplicarea de penalități de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

În ANEXĂ poate fi consultată situația depunerii fără penalități a Cererilor de plată pentru Campania 2023, structurată pe fiecare județ și suprafața solicitată la plată.

Continuăm să ne îndeplinim obiectivele cu același profesionalism și implicare!

PUTERNICI ÎN ECHIPĂ!

SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS