Actualitate

Finalizarea Proiectului Erasmus la Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul”- Câmpia Turzii

În perioada octombrie 2017 – octombrie 2019, Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul”- Câmpia Turzii a găzduit Proiectul Transnațional intitulat:,,Let’s play lively and study digitally”. Activitățile desfășurate au avut un impact major asupra beneficiarilor implicați, deoarece cadrele didactice care au facut parte din echipa de proiect au avut posibilitatea de a dobândi vaste experiențe în școlile partenere, din țari precum:Lituania, Bulgaria,Polonia și Turcia. Obiectivele întâlnirilor transnaționale au fost atinse iar cadrele didactice au acumulat noi informații și deprinderi pe care le vor implementa la nivel de instituție, pentru a putea fi atins scopul propus.

Au fost implementate activități inovatoare de utilizare a mijloacelor IT care să dezvolte inițiativa și motivația elevilor.Un rol extrem de important a fost acordat  activităților inovatoare de limbă engleză și sport în aer liber, ale căror scop a fost acela de a defavoriza jocurile pe calculator.

La final de proiect, membrii echipelor au ales trei activități pentru realizarea e-bookului –Erasmus.Urmează întocmirea unui ,,Ghid de bune practici’’, care ar putea fi utilizat și de alte cadre didactice sau instituții în scop educațional,astfel proiectul fiind un real succes pentru partenerii implicați.

Prof: Mihaela Soporan

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS