Actualitate

Finder face angajări la Turda

Societatea Finder Echipamente SRL, a 16-a filială Finder în lume, a luat fiinţă la începutul anului 2005 cu scopul de a oferi sprijinul necesar clienţilor din România dar şi celor din ţările învecinate (Rep. Moldova, Serbia, Bulgaria şi Macedonia) . În primii ani societatea şi-a desfăşurat activitatea în oraşul Cluj-Napoca, apoi, ca urmare a dezvoltării continue a pieţei româneşti, în anul 2011 a demarat lucrările pentru construirea unui nou sediu în localitatea Turda, judeţul Cluj.

În luna noiembrie a anului 2012, Finder Echipamente SRL a inaugurat noul sediu. Pentru a satisfice nevoile și cerinţele clienților, atât interni cât şi externi, noul sediu Finder găzduiește un depozit cu o suprafaţă generoasă care permite stocarea produselor şi livrarea lor intr-un timp cât mai scurt.

Finder Echipamente – face angajări la Turda

Astfel multinaționala angajează GESTIONAR DEPOZIT

Se oferă seriozitate, stabilitate și condiții optime de muncă

CV-urile pot fi trimise pe email: finder.ro@finder.ro sau se pot depune personal la sediul societății pe str. Clujului 75F, Turda (Turda Nouă)

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS