Actualitate

Flaviu Sâsâeac, preşedinte Potaissa Turda: „Anul acesta, dacă vom fi feriţi de accidentări, vom viza toate cele trei fronturi”

Medaliată cu bronz sezonul trecut, Potaissa Turda şi-a reluat pregătirile pentru noul an competiţional cu gândul de a „ataca” toate cele trei competiţii: Campionat, Cupa României şi Cupa Challenge.
„Mulţumesc pentru condiţiile de performanţă de aici de la Turda, astfel clubul nostru a reuşit să obţină a treia medalie de bronz consecutivă în Liga Naţională, după două finale de Cupa Challenge, una cu obţinerea Cupei în cursul anului 2018. Sunt bucuros că la momentul reunirii de astăzi, sala arată în condiţii foarte bune. S-au făcut lucrări de reparare, a fost pusă la punct din toate punctele de vedere.
Urmează un nou sezon de foc şi cred că jucătorii care au completat lotul pentru noul sezon au venit aici ştiind de condiţiile foarte bune de pregătire şi stabilitatea clubului din Turda.
Ţintim podiumul Ligii Naţionale, ne batem pentru locurile calificante în Cupele Europene. Acelea sunt primele patru poziţii din campionat. Am reuşit să fim singura echipă din România care în ultimele şase sezoane consecutiv am făcut parte din careul de aşi ai Ligii Naţionale. Ţintim şi la juniori o nouă medalie. Anul acesta a venit cea mai importantă şi mai plină de satisfacţie medalie, cea de bronz de la juniori 1. A fost mai mare bucuria pentru această medalie decât pentru cea a seniorilor cu care eram obişnuiţi. Această medalie a arătat că la Turda se munceşte foarte bine şi există marea şansă ca jucătorii acestei comunităţi să ajungă să facă performanţă la ei acasă.
În Cupa României ne dorim anul acesta să forţăm o nouă prezenţă în Final Four. Dacă vom fi feriţi de accidentări vom putea aborda şi acest front pe care în unii ani am fost nevoiţi să nu-l ducem până la sfârşit ci a trebuit să ne axăm pe ce ne-a permis sănătatea jucătorilor şi am ales fie Cupe Europe, fie campionat. Anul acesta, dacă vom fi feriţi de accidentări, vom viza toate cele trei fronturi. Vom ataca din nou Cupa Challenge, cu gândul de a o câştiga, vrem în campionat să reuşim să facem un pic mai mult decât până acum. Avem trei medalii de bronz, suntem foarte mulţumiţi de ele, dar valoarea acestui grup şi coeziunea sa poate să ducă la o medalie chiar mai strălucitoare decât bronzul. Ne gândim la finală de campionat, visăm la lucrul acesta şi vom face tot posibilul să ajungem acolo”, a declarat preşedintele Flaviu Sâsâeac.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS