Actualitate

Foto. Liceul care a dat fetele de 10 la BAC, și-a deschis porțile pentru elevii din Câmpia Turzii

De la „bobocii” liceului Pavel Dan până la cei care anul viitor o să trăiască emoția examenului de bacalaureat, părinți, bunici și mulți prieteni, au pășit astăzi pe porțile Liceului Teoretic Pavel Dan.

Aşa cum se obișnuiește în fiecare an, la deschiderea anului școlar, sunt invitați, pentru a motiva și pentru a lansa un mesaj elevilor, consilieri locali, reprezentați din partea Poliției Municipiului Câmpia Turzii, preoți și cel care conduce destinele cetățenilor, primarul. Evenimentul a început cu prezentarea oficialităților de către directoarea liceului, doamna profesoară Popa Cristina.

Părintele Aurelian Cherecheș a binecuvântat elevii şi cadrele didactice printr-o rugăciune specifică începerii anului școlar. Primarul Dorin Lojigan a avut un discurs emoționant dar în același timp motivant, amintind de cele două eleve care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat. Sebastian Rus, Adjunctul Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii a transmis mesajul Poliției Municipiului, unde a precizat că politia este mereu lângă elevi.

„Este o misiune grea însă dacă rezultatul este un viitor mai bun pentru copiii noştrii, atunci eforturile noastre comune – părinți, cadre didactice şi oameni ai legii, merită cu prisosință”, a încheiat Sebastian Rus. La final, toți invitații s-au „înghesuit” să facă o poză cu cei mai mici școlari din Liceul Pavel Dan, viitorul țării.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.