campanie campanie
Actualitate

Gabriel Mocean: „Mulțumesc familiei Victoria Viișoara pentru acest tur neașteptat de campionat”

Poate cel mai titrat antrenor, la ora actuală, din sportul zonal, Gabriel Mocean, cel care a reușit să facă din echipa AS Victoria Viișoara o echipă capabilă de a produce suprize în campionatul ligii a IV-a, zona Cluj, a dorit să transmită un mesaj pentru toți iubitorii sportului rege, prin intermediul Ziarului 21:

„Vă mulțumesc tuturor din cadrul familiei AS Victoria Viișoara pentru un tur de campionat nesperat de bun. Mulțumim comunei Viișoara și în special domnului primar Roman Ioan pentru susținerea echipei și a sportului viișoarean. De asemenea as dori să mulțumesc dnului Gigi Cuzuban pentru e echipamentul sponsorizat la echipă. Mulțumesc pentru sponsorizare domnului Jișa Marius. Dacă tot sunt la capitolul mulțumiri, vreau să aduc o mulțumire specială pentru acei oameni care vin și ne încurajează la fiecare meci și ne sprijină mereu. Ne critică când greșim, acceptăm critica, încercăm să remediem situația și încercăm să fim la un nivel care să îi mulțumească pe acești suporteri minunați. De asemenea, mulțumim și vouă, Ziarului 21 pentru că ați fost tot timpul lângă noi cu articole sportive”

AS Victoria Viișoara, o echipă formată din mai mulți copii, media echipei fiind una inedită, 21.13 ani. În echipa sunt nu mai puțin de 16 jucători sub 20 de ani.
Când vorbești despre construcția unei echipe, când vorbești de formarea unui grup, vorbești de promovarea copiiilor, de promovarea talentelor locale. Ei bine, Gabriel Mocean a defilat în acest tur de campionat cu niște copii care nu s-au făcut de rușine în confruntările pe care le-au avut cu echipe mult mai experimentate din campionatul ligii a IV-a.
Cu documente la zi, cu bani proveniți de la administrația viișoareană și de la anumiți sponsori, la AS Victoria Viișoara se poate vorbi de salarii/indemnizații plătite la zi, baremuri plătite la zi ș.a.m.d.

Felicitările noastre pentru echipa de seniori însă și pentru performanța de la echipa de juniori, acolo unde echipa se afla pe locul 2.

Se poate, trebuie doar oamenii competenți și serioși în funcții cheie! Felicitări Gabriel Mocean pentru frumoasa familie pe care ai format-o la Viișoara!

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS