Actualitate

Gest frumos făcut de câțiva tineri din Câmpia Turzii cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

Ziua Internațională Femeii a fost sărbătorită pe 8 martie de toată lumea. Tot universul s-a învârtit în jurul celei mai minunate făpturii de pe acest pământ, femeia. Și cum doamnelor le convine să fie în centrul atenției, această zi de 8 martie, a fost cea mai potrivită zi pentru a primi din partea domnilor atenție, cadouri și tradiționalele flori… naturale, neapărat naturale. Câțiva tineri din Câmpia Turzii au dovedit că poți, cu o floare, „fura” un zâmbet din partea femeilor. Au luat la pas municipiul Câmpia Turzii și au oferit câte un fir de floare și un calendar. Nimic politic, nimic neobișnuit. Acești tineri nu sunt la prima activitate de acest gen. Anul trecut au împărțit în tot orașul flori și mărțișoare, tuturor doamnelor care le-au ieșit în cale.

Cu siguranță nu au schimbat lumea, însă au făcut-o, pret de câteva minute, mai bună.

Relu Almășan ( Rainy Bar) Sorin Cristurean ( UtuTaxi și UtuSor Închirieri Auto) Sergiu Jucan ( Magazinul Tabaco) Rareș Morar ( eXpress Center) Adrian Soporan ( Mc evenimente), jos pălăria!

Apropo… mulți o să spună că este reclamă. Însă dacă cineva poate reuși, printr-un gest atât de mic, să aducă pe chipul cuiva un zâmbet, da, îi facem reclamă gratuit!

Deci… faceți și voi și vă facem și vouă reclamă!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS