<
Actualitate

Gest umanitar! Mai mulți voluntari din Câmpia Turzii au ajutat o bunicuță din Pădureni cu alimente și haine

În urmă cu cateva zile, o postare pe pagina de facebook a unei femei din Câmpia Turzii a stârnit umanitatea mai multor cetățeni. „Unde-s mulți puterea crește” sună un proverb din folclorul românesc, ei bine mai mulți ghirișeni au pus mână de la mână și au făcut un gest umanitar pentru o femeie singură, în vârstă, din localitatea Pădureni.

„Azi de dimineață am plecat la BUNICA SANICA săi ducem pachetele cu alimente si haine primite de la oameni cu suflet mare, care prin donațiile lor am reușit săi facem ziua mai frumoasă!! Mulțumim familiei Maria Rusu și Mihai Rusu care au grijă de bunica Susana zilnic ducând mâncare gătită și cele necesare deși distanța este destul de mare până in hotarul Padurenilor! 🙏🙏VĂ mulțumim tuturor pentru ajutor, nu o să etichetez pe nimeni că nu vreau să uit pe cineva oameni dragi! VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET DIN PARTEA BUNICII PENTRU TOT ”

Jos pălăria, oameni mărinimoși!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS