Actualitate

Ghidul Verde pentru România

Ghidul Verde pentru România, lansat de către Michelin. Acest ghid include informații practice pentru planificarea călătoriilor în toate zonele atractive turistic din țara noastră.
Michelin a publicat cea de-a doua ediție a Ghidului Verde pentru România, la 8 ani de la apariţia primei ediţii, care oferă o amplă radiografie a celor mai populare destinații de vacanță din țara noastră.
Ghidul oferă detalii interesante despre 7 regiuni importante ale țării și descrie în detaliu principalele tradiții populare, pe lângă o serie de aspecte despre istorie.
„România este o țară în plină dezvoltare din punct de vedere turistic, iar experții noștri au cutreierat din nou țara și au descoperit locuri noi, extraordinare care au primit două sau chiar trei stele, cea mai înaltă distincţie a Ghidului Verde Michelin. În plus, au fost adăugate hărți noi pentru toți cei nostalgici, care vor să descopere țara pas cu pas”, a declarat Stephane Roy-De-Lachaise, Director General Michelin România.
Comparativ cu prima ediție, cea de-a doua ediție oferă detalii despre câteva obiective noi, cum ar fi Valea Marei, Valea Maramureșului, Parcul Național Retezat, Castrul Porolisu, Ulpia Traiana, Salina Turda și Cascada Bigăr.
Ghidul Verde Michelin pentru România are 508 pagini și include 26 de hărţi, 92 de fotografii, peste 300 de recomandări pentru hoteluri și restaurante şi peste 500 de locuri de vizitat în România. Ghidul este disponibil la magazinul de comerț electronic eMAG și în prezent are un preț de 48 lei.
Ghidul Michelin este disponibil în 38 de țări și generează vânzări de peste un milion de exemplare anual. România este singura țară în care Ghidul Verde este lansat în limba locală, în contextul în care în majoritatea țărilor europene acesta este disponibil în limba franceză sau engleză.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS