<
Actualitate

Ghirișenii și-au arătat sprijinul pentru Avram Gal. Vezi mesajul său de recunoștință

Ghirișenii și-au arătat sprijinul pentru Avram Gal. Vezi mesajul său de recunoștință

Avram Gal: „Dragi cetățeni ai municipiului Câmpia Turzii,
În aceste momente dificile, nu pot să nu vă mulțumesc pentru sprijinul și încurajarea pe care mi le-ați oferit. Prin gesturile voastre de susținere, mi-ați adus lumină în zilele încețoșate, de când am primit această veste descumpănitoare pentru mine și familia mea.
Este posibil ca această veste de impact, să fi afectat și orașul nostru, sau pe cei care m-au încurajat să candidez pentru funcția de primar. În ciuda tuturor problemelor, aparent cusute cu ață albă, care par să apară ori de câte ori mă implic în această încercare, eu aleg să cred că suntem mai puternici decât orice obstacol.
Nu cred în blesteme sau situatii întâmplătoare, ci cred cu tărie în dreptate și în puterea divină. Iubesc acest oraș, în care trăiesc, la fel de mult cum iubesc și îmi respect familia. În aceste momente dificile, simt că suntem cu adevărat o familie, unită în credință și speranță. Vă cer să vă rugați pentru Câmpia Turzii și pentru mine, să-L rugăm pe Dumnezeu să binecuvinteze acest oraș și oamenii săi.
Cu recunoștință și speranță, Avram Gal”
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS