<
Actualitate

Gossner Câmpia Turzii se alătură campaniei pentru micuța Victoria Maria!

Doar împreună putem depăși momentele dificile!

*Până joi, ne dorim să ajungem la cât mai multă lume cu suflet mare!

Apelăm la solidaritate din partea tuturor celor care doresc să ajute!!
Noi, vom dona toate încasările din data de 14.01.2021 (atât cele realizate în incinta restaurantului, cât și cele realizate din livrări/ridicări). Dorim să fiți alături de noi și împreună să contribuim la atingerea sumei de minim 100.000 Euro necesari pentru operația Victoriei.

Victoria Maria Tordai are doar 1 an și 6 luni și a fost diagnosticată cu un tip de cancer foarte rar, cu atât mai puțin la copii (neuroblastom oflactiv). Tocmai din acest motiv, pentru ca micuța, Victoria Maria, să aibă o șansă reală la viață, are nevoie de tratament în străinătate (Austria sau Israel).

Pentru donații directe:
RO74BTRLRONCRT0048492602 (RON) – cont LEI, Titular Tordai Liana Adriana

RO24BTRLEURCRT0048492602 (EUR) – cont EURO, Titular Tordai Liana Adriana

„Salut, noi suntem familia Tordai, Andrei, Liana și eu, Victoria Maria, mezina familiei. Nu-i așa că sunt drăguță? Ei bine, aceasta a fost printre ultimele poze în care eram fericiți, pentru că acum eu, împreună cu mami, sunt internată în spital. Sunt bolnavă. Nu știu eu ce înseamnă ce zic doctorii aceia, dar am văzut-o pe mami plângând și îi spunea lui tati că e grav și că trebuie să fac „tocistatice”. Mami a plâns astăzi … și tati încearcă să se țină tare, dar plânge și el. Eu nu plâng, decât atunci când văd acele alea și pungile cu apă din care vine apă la mine în fluturașul de la mânuță…”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS