Actualitate

Gripa face din nou victime la Cluj

Încă 3 persoane au decedat din cauza gripei în ultimul timp. Este vorba de o femeie şi doi bărbaţi, din judeţele Cluj şi Hunedoara, după cum anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. (CNSCBT). Numărul total al deceselor cauzate de gripă ajungând astfel la 171.
Potrivit CNSCBT, o femeie în vârstă de 51 de ani, din judeţul Cluj, confirmată cu virus gripal de tip A, având condiţii medicale preexistente şi nevaccinată anti-gripal, a murit sâmbătă.
Vineri au murit din cauza gripei doi bărbaţi. Unul din ei, era din jud. Hunedoara, avea 45 de ani, nu era cunoscut cu alte afecţiuni preexistente şi nu era vaccinat antigripal. Avea confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.
Cel de-al doilea bărbat avea 57 de ani, din judeţul Cluj, a fost confirmat cu virus gripal tip A. Acesta din urmă avea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinat antigripal. În acest fel, nouă persoane din judeţul Cluj au murit, din păcate, din cauza acestui virus gripal, făcând ca numărul deceselor să ajungă la 171.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS