<
Actualitate

Hai să dăm mână cu mână –Manifestare cultural patriotică la Câmpia Turzii

Restaurantul ,,La Broscuța” din Câmpia Turzii a fost în data de 24 ianuarie 2023, de la ora 18,00 gazda unei manifestări cultural patriotice organizată cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Acest eveniment a fost organizat de Parohia nr II ”Învierea Domnului” din Câmpia Turzii și Asociația Turda Tin sub coordonarea d-lui Sebastian Zăhan.

Acest eveniment foarte reușit a început printr-o prezentare a evenimentului istoric de la 24 ianuarie 1859, importantele reformele politice, administrative, legislative și funciare pe care domnitorul Alexandru Ioan Cuza le-a înfăptuit în scurta sa domnie de doar 7 ani. A urmat un program artistic la care au participat copiii de Bela Canto Muzica, coordonați cu mare măestrie de d-nul Sebastian Zăhan, d-șoara Raluca Drule, Ansamblul Folcloric ,,Țarina” din Turda, sub conducerea maestrului Baciu Vasile, Beatrice Simioana și Tudor Pârjol doi tineri foarte talentați, d-nul Tot Ioan, d-na Ceclan Aurora, d-nul Turean Bogdan, grupul Felicitas și binențeles trupa Popa’ s Band.

A fost un eveniment foarte reușit, interactiv cu publicul din sală, eveniment cultural patriotic care să mențină vie în conștiința copiilor, a tinerilor, istoria vie a națiunii române, a înaintașilor noștri.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS