Actualitate

Video. Hip Hop pe versuri eminesciene la teatrul turdean

Nici Teatrul Aureliu Manea din Turda nu se lasă mai prejos când vine vorba în organizarea eveniementelor dedicate marelui poet român, Mihai Eminescu şi ziua Culturii Naționale. Şi după cum ne-am obişnuit când organizează ceva teatrul turdean, organizează în stilul său orgininal. Actorii turdeni s-au gândit să orgnizeze o seară de poezie, recitată şi cântată, în sala studio a teatrului. Marți, 15 ianuarie de la ora 18 sala studio a fost arhiplină, iar voia și dispoziția bună au fost la ea acasă, după cum ne-au obişnuit deja actorii turdeni. Cireaşa de pe tor a fost la final, când actorii au interpretat o melodie tip hip hop adaptată pentru a putea fi cântată pe versuri eminesciene.
Cătălin Grigoraş, directorul Teatrului Aureliu Manea a declarat pentru Ziaurl 21: “Astăzi 15 ianuarie, actorii teatrului turdean au pregătit un recital de poezie dedicate marealui poet național, Mihai Eminescu, este un recital pregătit cu suflet pentru turdeni, un recital în care poezia lui Eminesu este spusă şi altfel, trecem prin glosă scrisorile I, II, III în finalul acestui recital, actorii vor spune scrisoarea a III pe ritmuri hip hop, puțin altfel decât suntem obişnuiți “. Spectatorii au fost la final foarte încântați de spectacol, şi au răsplătit actorii cu ropote de aplauze.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS