<
Actualitate

Horațiu Gal: În retur cred că vom întoarce rezultatul

Potaissa Turda a pierdut prima manșă a dublei eliminatorii din European Handball League, contra croaților de la HRK Gorica, scor 24-26. După meci Horațiu Gal a oferit o scurtă declarație de presă:

Rep.: Domnul Gal, din pacate o înfrângere la două goluri. Ce nu a mers azi? Mai ales în repriza secundă?

Horațiu Gal: Începutul a fost bun, favorabil pentru noi, am condus 3-2, am avut două sau trei ocazii cu portarul să ne desprindem, din acel moment, poate ne-am blocat, am început iar să facem foarte multe greșeli, ratări, în apărare am fost prea pasivi, față de ce au arătat ei. Probabil că nu am tratat meciul în serios, am crezut că întâlnim o echipă mai modestă, dar ei au jucat un handbal frumos, un handbal modern, și-au jucat șansa și au reușit să câștige la două goluri.

Rep.: Urmează meciul din Croația, mergem acolo să ne calificăm. Cum vom arăta acolo, sunt șanse să revină Cubo?

Horațiu Gal: Din păcate nu cred că va reveni Cubo, are microruptură fibrilară și trebuie să stea până la 10 zile dar noi trebuie să ne strângem noi, vom analiza meciul, vom viziona, vom vedea ce greșeli am făcut, ce lucruri bune mai putem să facem și eu zic că, cu o atitudine hotărâtă, pozitivă, eu zic că putem întoarce rezultatul.

Returul dintre Potaissa Turda și HRK Gorica va avea loc sâmbăta, 5 septembrie  în Croația.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS