<
Actualitate

Horațiu Gal: Un obiectiv al nostru ar fi să câștigăm Cupa României

Horațiu Gal, antrenor principal AHC POTAISSA TURDA: Pe mine ce mă bucură în perioada aceasta de pandemie, de 4 luni, e important că jucătorii care au fost accidentați și-au revenit, așa cum zicea și președintele clubului, suntem foarte bine dublați pe posturi, am așteptări mari de la cei tineri, după cum vedeți sunt câțiva pe care trebuie să îi primim cu brațele deschise lângă noi, iar acest campionat, cu 16 echipe, vor fi mult mai multe meciuri, deci vom avea nevoie în primul rând să ne pregătim foarte bine acum, în perioada care urmează. Bineînțeles, meciurile vor fi destul de dese.

Duminică va trebui să ne gândim să facem și o rotație între jucători, deci este nevoie de toată echipa ca să ne putem atinge toate obiectivele. Eu cred că încă un obiectiv al nostru ar fi să câștigăm Cupa României, trebuie să ne gândim foarte serios. Deci, important este să avem grijă de noi, așa cum am spus în fiecare an, ca în perioada în care se termină pregătirea, să fim toți, să începem toți, este foarte important, și bineînțeles, atmosfera ar trebui să rămână aceeași, de prietenie, de familie, cum a fost până acum.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS