Actualitate

Horoscop 9 iulie 2019

Berbec:
Poate fi o zi dificilă din mai multe motive, dar cele mai importante probleme pot să apară în familie sau în relația cu unul dintre superiori.
Taur:
Poți să îți faci singur probleme, dacă vei insista dincolo de o anumită limită, în dialogurile cu cei din anturajul apropiat. Este important să temperezi pornirile autoritare.
Gemeni:
Sunt active mai multe surse de stres decât de obicei și oricât ai crede că vei face față, tot ar fi mai cuminte să alegi o atitudine rezervată și calmă față de cei din jur.
Rac:
S-ar putea să te consume foarte mult un moment tensionat din cuplu sau o altă relație importantă și să îți afecteze concentrarea pe ceea ce e cu adevărat important.
Leu:
Ar fi bine să abordezi problemele de la serviciu cu mai multă bunăvoință și să ai răbdare cu cei implicați. Există deja destulă confuzie, nu folosește nimănui să o sporești.
Fecioară:
Chiar dacă ai impresia că cei din jur nu văd și nu înțeleg ce simți și ce gândești, ar fi bine să iei în calcul ideea că nu e așa și cei interesați pot citi ce exprimi fără cuvinte.
Balanță:
Te poți bloca într-o idee anume, menită să îți reducă nemulțumirea legată de evoluția profesională, și din acest motiv să nu mai vezi realitatea așa cum trebuie.
Scorpion:
Este o zi complicată, cu numeroase momente dificile, în care vei dori să oprești timpul și să revii la o situație din trecut, mai convenabilă.
Săgetător:
Poți pierde mult mai mult timp, dacă insiști să faci lucrurile într-un anumit fel și nu vei ține cont de părerile celorlalți care au și ei dreptul de a se exprima.
Capricorn:
Poate că acum ești convins că ai situația sub control, dar există un preț pentru fiecare dintre beneficiile pe care le urmărești și nu e ușor de plătit.
Vărsător:
Apare un conflict între dorințele tainice ale sufletului tău și obligațiile de serviciu. E greu de suportat ideea de obligație, dar poți alege să nu o mai vezi ca pe o povară.
Pești:
Ai putea trăi punctul culminant al unei probleme afective care te-a răscolit deja, de mai multe ori. Ești convins că trebuie să iei o decizie, dar te înșeli.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS