Actualitate

Horoscopul lunii Decembrie 2019  

*Berbec*

Iubirea le surâde Berbecilor la început de decembrie. Simt fluturi în stomac, iar dragostea pune stăpânire pe mintea lor, astfel încât nu se mai pot gândi la nimic altceva.

La jumătatea lunii, încep să apară tensiuni la locul de muncă. Relația cu colegii are de suferit și vor apărea conflicte.

Perioada Sărbătorilor va fi una plină de magie și pentru ei. Chiar dacă există riscul să nu stea extraordinar financiar, persoanele dragi le vor fi alături, iar asta e tot ce contează.

*Taur*

Se anunță surprize pentru Tauri în decembrie, iar acestea vor fi unele plăcute. Cei singuri ar putea reînnoda relația cu o iubire pierdută.

Jumătatea lunii le aduce un câștig neașteptat, care îi scoate dintr-un impas financiar. Li se fac multe promisiuni, dar nu ar trebui să își pună baza în tot ce aud în această perioadă.

Sfârșitul de lună îi prinde energici. Vor avea parte de sărbători minunate, în compania persoanelor dragi.

*Gemeni*

Primele zile ale lunii decembrie se anunță solicitante pentru Gemeni. Cu toate acestea, este în avantajul lor, pentru că pot veni beneficii financiare.

Se îmbunătățesc relațiile cu cei din familie, dar această atmosferă durează până la jumătatea lunii. Atunci, Gemenii se vor găsi în imposibilitatea de a găsi o cale de comunicare cu cei dragi, iar acest lucru le va provoca frustrări.

Perioada Sărbătorilor îi găsește pe acești nativi cu bună dispoziție. Anul 2019 se termină într-o notă pozitivă și le dă speranțe pentru noul an.

*Rac*

Începutul de lună vine cu foarte multe șanse în plan financiar. Racii trebuie să știe să profite de ele. Nu se vor mai întâlni așa ușor cu astfel de oportunități.

Jumătatea lunii aduce liniște în sânul familiei. Sărbătorile îi vor găsi relaxați, lăsând deoparte grijile pe care le-au acumulat până acum. Vor primi cadouri neașteptate.

Sfârșitul lunii și al anului poate aduce o nouă relație. O persoană nouă se ivește în anturaj, iar Racul trebuie să știe cum să își folosească tehnicile de cucerire.

*Leu*

Leii au avut multe conflicte la locul de muncă în ultima perioadă. Acum pare că au învățat ceva din aceste certuri. Ideile lor le vor aduce o serie de avantaje financiare și se vor bucura de cadouri.

Stau bine cu sănătatea și se gândesc să înceapă un regim alimentar. Ultima parte a lunii decembrie vine cu vești bune în plan sentimental. Perioada Crăciunului le surâde celor singuri. Aceștia și-ar putea găsi chiar marea dragoste!

*Fecioară*

Horoscop decembrie 2019. Prima parte a lui decembrie 2019 aduce noi relații pentru Fecioare. Vor comunica mult în această perioadă și își vor face alte cunoștinte.

Jumătatea lunii îi găsește pe acești nativi plănuind o vacanță, mai ales că au strâns economii pe parcursul acestui an. Sunt deschiși la idei noi și totul le merge ca pe roate.

Crăciunul le va prinde pe Fecioare în sânul familiei. Au planuri mărețe pentru anul viitor și visează cu ochii deschiși.

*Balanță*

Primele două săptămâni din luna decembrie vin cu vești excelente pentru Balanțele singure. Dragostea le așteaptă și le pregătește cele mai frumoase surprize. O persoană deosebită va apărea în viața lor, de unde se așteaptă mai puțin.

Până de Crăciun, sunt avantajați pe plan financiar, unde pot veni prime de la locul de muncă. Perioada Crăciunului și a Revelionului vine doar cu vești bune pentru Balanțe. Se descurcă de minune în orice situație sunt puși.

Primele zile din 2019 îi pot găsi plecați într-o călătorie.

*Scorpion*

Scorpionii se simt nostalgici în prima săptămână din decembrie. Sunt cuprinși de un sentiment de singurătate, chiar dacă sunt înconjurați de oameni cu intenții bune.

Sunt și vești bune pentru această perioadă. Au succes la locul de muncă și primesc recompense pentru acest lucru.

Jumătatea lunii aduce transformări ale relației. Unii pot pune capăt relației actuale, alții vor găsi puterea să repare ce a fost stricat.

Crăciunul și Anul Nou îi găsește pe Scorpioni melancolici. Îi cuprind unele regrete care le pot provoca o mare durere în suflet.

*Săgetator*

Începutul de lună îi găsește pe Săgetători pregătindu-și cu atenție sărbătorile. Este o perioadă în care ar trebui să își cântărească vorbele cu grijă și să nu intre în discuții contradictorii cu prietenii.

Spre jumătatea lunii decembrie ar trebui să aibă grijă în relația cu persoana iubită. Gândurile negative ar trebui să stea deoparte, pentru a nu strica atmosfera înainte de Sărbători.

Anul 2019 îi prinde pe acești nativi veseli, privind cu optimism spre perioada următoare.

*Capricorn*

Prima parte a lunii îi găsește pe Capricorni făcând tot felul de calcule. Se gândesc cum să facă să cheltuiască mai puțin, mai ales că nu stau excepțional financiar.

La jumătatea lunii, cei singuri ar putea avea parte de o surpriză amoroasă. Cei care sunt într-o relație și-ar putea regândi prioritățile.

Perioada Sărbătorilor de Crăciun și Revelion nu îi prinde în toane bune. Sunt posibile certuri cu pretenii.

*Vărsător*

Vărsătorii vor intra in conflicte la locul de munca la inceput de decembrie. Trebuie sa aiba mare grija, sa nu spună lucruri care s-ar putea intoarce impotriva lor.

Jumătatea lunii aduce probleme in relație. Persoana iubită interpretează greșit vorbele si se ajunge la certuri. Dacă nu se acționează cu atenție, se poate rupe relația.

Perioada Crăciunului vine cu vești bune. Discuțiile aprinse dispar si se instalează liniștea. Pentru sfârșitul de an, nu este recomandat să dea bani cu împrumut. S-ar putea să nu îi vadă prea curând.

*Pești*

Primele zile ale lunii decembrie se anunță solicitante pentru Pești. Vor fi schimbări la job, iar unii nativi chiar își vor schimba locul de muncă. Cu toate acestea, viața lor socială va cunoaște îmbunătățiri.

După primele două săptămâni din decembrie, se pot bucura de o relaxare bine meritată și vor cunoaște oameni noi.

Perioada Sărbătorilor de Iarnă vine cu vești bune în plan financiar. Se întrevăd cadouri în bani, care nu au cum să nu fie binevenite. În plan sentimental, se va face un pas important în relația cu persoana iubită.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS