<
Actualitate

Iluminat public performant și prietenos cu mediul înconjurător, la Câmpia Turzii

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat inițiativa domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, privind creșterea calității iluminatului public, în cartierele Sâncrai și Insulă din Municipiul Câmpia Turzii.

Valoarea totală a investiției, de 2.307.678,19 lei, va fi suportată din bugetul local.

Prin intermediul proiectului, „Modernizare a iluminatului public în cartierele Insulă și Sâncrai”, corpurile de iluminat clasice, pe becuri, vor fi înlocuite cu unele moderne, bazate pe tehnologie LED. Astfel, lumina emanată de corpurile de iluminat va fi una rece, albă, care va asigura un plus de vizibilitate pe timp de noapte.

De asemenea, consumul de energie electrică va fi scăzut, datorită tehnologiei LED, lucru demonstrat pe străzile din cartierul Blocuri.

„Adaptarea la noile strategii europene, în ceea ce privește protecția mediului și a tehnologiilor inovative ușurează viața cetățenilor, astfel că este de datoria noastră – ca factori de decizie – să căutăm cele mai bune soluții pentru a crește calitatea vieții. Iluminatul public pe LED este unul al viitorului, care combină economia de energie electrică și consumabile, cu îmbunătățirea ambientului nocturn și a vizibilității pe timp de noapte”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS