<
Actualitate

Imaginea momentului vine de pe autostrada dintre Turda și Câmpia Turzii

Imaginea momentului care circulă pe rețelele de socializare a fost făcută de un șofer pe autostrada dintre Turda și Câmpia Turzii unde a fost surprins un politișt cu pistolul radar sub unul dintre panourile rutiere.

Poliția Rutieră are în dotare, la această oră, peste 100 de pistoale radar. Acestea sunt Tru Cam II și sunt foarte performante. Pot măsura viteza în doar 0,33 secunde din momentul în care polițistul apasă trăgaciul. Astfel, echipamentele de detecție a radarelor devin complet inutile. Niciun șofer nu va reuși să frâneze în timp util pentru a păcăli pistolul radar. Viteza lui a fost deja înregistrată.

Mai mult, pistolul radar este echipat cu un senzor anti-bruiere. În cazul în care identifică o mașină cu sistem care bruiază radarele poliției, pistolul arată o eroare și nu măsoară viteza. Dar polițistul își dă seama că șoferul are un sistem anti-radar și îi va face semn șoferului să oprească.

Pistolul este capabil să măsoare și distanța dintre vehicule, care este reglementată în mai multe state europene, dar nu și la noi. Șoferii români nu pot fi amendați dacă stau prea aproape de mașina din față decât în cazul în care are loc o coliziune.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS