<
Actualitate

Imaginea săptămânii vine de la meciul U10 FC Câmpia Turzii – U Cluj. O mini-majoretă și-a încurajat favoriții pe toată durata meciului

Imaginea săptămânii vine de la meciul U10 FC Câmpia Turzii – U Cluj. O mini-majoretă și-a încurajat favoriții pe toată durata meciului

Imaginea săptămânii vine de la meciul U10 FC Câmpia Turzii – U Cluj. O mini-majoretă și-a încurajat favoriții pe toată durata meciului

Fotbal Club Câmpia Turzii e echipa care naște sentimente incredibile în muncipiul Câmpia Turzii. La grupele U15 și U19 (cele mai mari grupe de copii în ediția de campionat 2023-2024) media spectactorilor la meciuri este de 400-500 de spectactori.

O medie de spectactori mult peste multe echipe de liga 4 sau chiar liga 3.

Având în vedere că sunt doar niște copii numărul spectactorilor prezenți la meci este cu atât mai mult de apreciat.

Un Club de Fotbal născut pentru Câmpia Turzii, o generație de copii care se luptă pentru culorile clubului și ale municipiului și niște suporteri inimoși care indiferent de rezultat au fost acolo, în tribune și și-au încurajat favoriții, copiii Câmpiei care luptă și pentru suporteri la fiecare meci.

Am dat exemplul grupelor U15 și U19 însă imaginea săptămânii vine de la grupa U10 la meciul dintre FC Câmpia Turzii și Universitatea Cluj.

O mini-majoretă a venit la meci cu două pompoane galben albastre de majorete și și-a încurajat echipa favorită pe toată durata meciului.

Momentul a fost surprins de fotograful Ziarului 21 iar fotografia a devenit cea mai apreciată din săptămâna recent încheiată.

Poți face parte și tu dintre suporterii echipei fanion a municipiului Câmpia Turzii încurajând din tribune echipa la meciurile programate în acest weekend pe Stadionul “Mihai Adam” din Câmpia Turzii.

Grupa U13, antrenată de Vlad Babă evoluează în această săptămână în deplasare la Luceafărul Cluj.

Grupa U10 (albastri), antrenată de Flaviu Pop evoluează pe terenul de la Complexul Sportiv Broscuța în compania formației Someșul Gilău, sâmbătă de la ora 11.00.

Tot sâmbătă de la ora 16.00 grupa U11, antrenată de Florin Mărginean ervoluează pe Stadionul “Mihai Adam” în compania formației Progresul Călărași.

Duminică, 14 aprilie, grupa U15 antrenată de Iurian Cătălin primește vizita liderului grupei, Școala de Fotbal “Dan Matei” din Cluj Napoca. Meciul va începe de la ora 14.30.

Tot duminică, grupa U19 antrenată de Aurel Mâțiu primește vizita celor de la Unirea Triteni. Meciul va începe de la ora 17.30.

Hai și tu pe stadion și susține echipa favorită!

Hai CÂMPIA!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS