Actualitate

Imagini cu străzile goale din Italia și Spania trimise de turdeni (Video)

Coronavirus a lovit Italia și Spania nimicitor. Persoane din Turda și din Câmpia Turzii care sunt stabilite în cele două țări continuă să țină legătura cu noi trimițându-ne imagini din cele două peninsule.

În Italia străzile sunt goale, un nou bilanț negru arată numărul total al deceselor în peninsulă care a ajuns la 2.503, iar 31.506 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus.

În Spania, numărul deceselor a urcat la 510. Aici toate restaurantele și barurile sunt închise. Farmaciile și magazinele funcționează într-un program special. Străzile sunt pustii.

Atât italienii cât și spaniolii au înțeles că fără ajutorul lor medicii nu pot învinge acest virus, astfel nu iasă afară decât în situații de urgență.

Ei au ales să rămână în case, lucru ce este recomandat și românilor de acasă.

„Dacă noi nu ajutăm medicii să rămânem în case, atunci nici medicii nu vor putea învinge acest virus”, ne transmit conaționalii noștri din zonele roșii ale Europei

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS