Actualitate

Importanța afișării numărului de imobil!

De câte ori nu vi s-a întâmplat să pierdeți timp căutând o adresă a unei rude sau a unui prieten în municipiul nostru sau într-o altă localitate?

Ei bine, poate pentru dumneavoastră nu a contat că ați pierdut timp, că ați ajuns mai târziu, dar serviciile de intervenție apelabile prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență (☎️ 112) adesea pierd timp prețios în misiunile de acordare a asistenței de urgență, pentru că nu găsesc adresa la care au fost solicitate.

În astfel de situații nefericite întârzierea este inacceptabilă, pentru că poate fi vorba despre viața unui om aflat în nevoie. O secundă poate salva o viață, care poate fi chiar a dumneavoastră!

Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii a desfășurat recent o amplă campanie de conștientizare a importanței afișării numărului de imobil, în teren, sub forma „door to door”, reușind informarea unui număr mare de cetățeni, cărora le mulțumim că au înțeles importanța acestui lucru și au afișat ulterior numărul imobilului.

Continuăm campania noastră de informare și pe această cale, adresându-vă recomandarea de a fi responsabili raportat la viață, siguranța dumneavoastră și a celor apropiați, a bunurilor care vă aparțin, afișând la loc vizibil numărul. Acest lucru poate salva viața!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS