<
Actualitate

Împreună Din 1948 la Turda

În 16 octombrie 1948 se juca pentru prima dată un spectacol pe scena Teatrului din Turda, iar 73 de ani mai târziu, continuăm activitatea începută cu mult drag și dedicare pentru această artă.

În perioada 14-24.10 sărbătorim printr-o serie de spectacole aniversare pe care vă așteptăm să le vedeți sau revedeți!

Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62.

Rezervări la tel. 0264 311 952.

Vă reamintim că din cauza creșterii incidenței infectării cu virusul SARS-CoV-2 cu peste 3/1000 de locuitori în Turda, pentru participarea la evenimentele TNAMT va trebui să prezentați una dintre variantele de mai jos:

⏺certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 (cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)

⏺rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore

⏺dovada că vă aflați în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

În continuare păstrăm un nivel crescut de siguranță la toate evenimentele pe care le organizăm, respectând distanțarea fizică, purtarea măștii și dezinfectarea, pentru a vă putea oferi bucurii culturale în fiecare săptămână.

Vă așteptăm cu drag la teatru, sănătoși și în siguranță!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS