<
Actualitate

Împreunã din 1948

Profil de actor – Grațiela Bãdescu

Grațiela construiește și urmărește proiecte bazate pe mijloace teatrale, performative, cât și cinematografice, unul dintre ele fiind spectacolul Oracol, care se poate vedea în această stagiune la TNAMT.

Orizontul tematic abordat crește din propria ei călătorie de a-și descoperi identitatea și dintr-un complex proces de healing, care presupune valorificarea propriei feminității și asumarea vocilor feminine, iar one woman show-ul O cameră s-a potrivit mănușă cu întrebările ei.

Încercand să înțeleagă realități feminine complexe pentru a genera transformare, face parte din Fragile Society și regizează scurtmetraje experimentale și documentare.

* în perioada 14-24.10, sãrbãtorim aniversarea a 73 de ani de la înființarea Teatrului din Turda. Cu această ocazie, actorii TNAMT se vor prezenta publicului, care pe aceastã cale va ajunge să-i cunoască mai departe de rolurile pe care le joacã. Zi dupã zi, spectacol dupã spectacol, actorii noștri dãruiesc parte din sufletele lor atât de dedicate acestei arte, iar pe aceastã cale le mulțumim!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS