Actualitate

Încă 3 premii pentru vedeta locală, Ștefania Petric

 

Mica vedeta locală, Ștefania Petric, a participat la Concursul Național de interpretare vocală, „Kharisma” din Oradea, desfășurat în weekendul 28-30 iunie. Din nou și din nou a fost pe podium și a câștigat premii importante pentru ea și pentru Campia Turzii.

La acest concurs au fost 245 de momente muzicale de la 25 de școli de canto din țară și „trei zile lungi si obositoare” spune Ștefania. Ea a câștigat

– Locul 2 (limba română);
– Locul 2 (limba străină);
– Locul 3 (mini-star)

Ștefania le mulțumește tuturor celor care o susțin și o îndrumă

P.S. Nu este nici un secret că Ștefania Petric este o tânără talentată cu un succes extraordinar. Promovarea tinerelor talente se află în fișa postului, pentru că cei mici și talentați sunt viitorul de mâine.
De ce îi spunem Ștefaniei „vedetă”? Pentru că încet, încet, Ștefania Petric devine un brand local despre care o să auzim în anii ce o să vină doar lucruri wow, și vrem să fim primii care îi conferă acest statut.

Sunt multe talente în zonă și scopul nostru este promovarea lor. Dacă încă nu ai apărut în Ziarul 21, singura instituție mass media din zonă, nu te supăra, ajungem și la tine în timp util!

Felicitări Ștefania!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS