Actualitate

Incă patru decese provocate de coronavirus înregistrate astăzi, bilanțul total ajungând la 22

Autoritatile au anuntat joi seara inca 4 decese din cauza COVID-19, astfel ca bilantul total ajunge in Romania la 22 de morti. Printre aceste noi decese figureaza si un barbat de 45 de ani, din Arad, care a murit in ambulanta, in timp ce era dus la spital. Este cea mai tanara victima a bolii Covid-19 in Romania.


Un alt caz special este cel al unui barbat de 49 de ani din judetul Timis care a fost diagnosticat in 20 martie cu pneumonie acuta, dar nu a fost internat. Un nou consult de specialitate, a doua zi, la Spitalul de boli infectionase din Timisoara, l-a diagnosticat tot cu pneumonie acuta, dar nici de data aceasta nu a fost internat. Dupa trei zile, cu stare deteriorata, a solicitat ambulanta. Abia atunci i se face testul pentru Covid-19, dar din nou este lasat acasa. A murit astazi, exact in ziua in care a iesit si rezultatul testului pentru coronavirus: pozitiv.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS