Actualitate

Încă un proiect pentru tinerii din Câmpia Turzii- mâine se semnează contractul

Edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat în ședința extraordinară de Consiliul Local, că miercuri, 16 octombrie, se va semna contractul de proiectarea și execuție a proiectului dedicat tuturor tinerilor din Câmpia Turzii.

„Tinerii din Municipiul Câmpia Turzii vor avea șansa, să practice atât sporturi de vară, cât și de iarnă la noi în municipiu, iar prin intermediul proiectului vor beneficia de o serie de activități care să le asigure, deopotrivă, sănătatea și libera exprimare. Sunt încrezător în reușita, dar și în feedback-ul pozitiv pe care-l vom primi de la tineri și estimăm un număr de aproximativ 300 de vizitatori atât la skate park, cât și la patinoar, în fiecare zi de funcționare a acestora.” au fost cuvintele edilului Dorin Lojigan.

Peste 2 milioane de lei va costa acest proiect iar suprafață totală care o să fie amenajată este de aproximativ 3000 mp iar ca locația l, administrația locală îl va poziționa în Parcul Municipal Câmpia Turzii ( Berc)

O veste super bună pentru amatorii de senzații tari din Câmpia Turzii, ținând cont de importanța acestui proiect.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS