campanie campanie
Actualitate

Încep lucrările de extindere a sistemului de supraveghere video urbană în Câmpia Turzii

Ieri, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a semnat primul contract de lucrări aferent anului 2020.

Este vorba despre contractul de lucrări aferent proiectului: „Extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Câmpia Turzii”, care are o valoare totală de 1.616.391,00 lei, plus TVA. Titularii contractului de lucrări sunt societățile Orange România, Prime Telecom și I-TOM Solutions.

Prin acest contract, Executantul se obligă să execute: “Extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Câmpia Turzii“
– Proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări, respectiv:
– Documentațiile tehnice necesare în vederea obțnerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor – Proiect tehnic şi detalii de execuțe
– Asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor
– Asistență tehnică din partea proiectantului pentru participarea la fazele incluse în programul de control al lucrărilor de execuție, avizat de către ISC
– Construcții și instalații, conform caietului de sarcini nr. 21508/01.07.2019, parte integrantă din contract.

„Siguranța cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii nu se discută, ci se asigură, prin eforturi susținute, proiecte, demersuri și angajări de investiții. Îmi doresc ca vecinii și concetățenii mei să locuiască într-un oraș liniștit, curat și lipsit de pericole. Proiectul reprezintă o garanție în vederea îndeplinii acestei dorințe.

Totodată, implementarea acestuia și ducerea la îndeplinire a obiectivelor din contractul semnat ieri reprezintă un prim pas în vederea digitalizării orașului și a implementării de proiecte și strategii de tip Smart City.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Lucrările la obiectivul „Extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Câmpia Turzii” vor debuta în luna martie a acestui an.

Direcția Relații cu Comunitatea.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS