<
Actualitate

Începutul de an ne aduce încă două proiecte pentru Municipiul Câmpia Turzii  

Domnul viceprimar, Sabin Marcel GHEMEȘ, a semnat în această săptămână două noi contracte de finanțare prin PNRR, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Primul proiect este „Construirea a 30 de unități locative destinate tinerilor marginalizați din Municipiul Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor, nr 145 – Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri / locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ” și are o valoare totală de 14.364.726,58 de lei. Acest proiect prevede construirea a trei blocuri de câte 10 unități locative în zona Colonia Goldiș.

Al doilea obiectiv de investiții este intitulat „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS / alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local Câmpia Turzii)”, în valoare de 2.920.745,12 lei. Prin intermediul acestuia se vor achiziționa și implementa sisteme inteligente de monitorizare și susținere a transportului „verde” în Municipiul Câmpia Turzii.

Practic, vor fi implementate sisteme de supraveghere video, treceri de pietoni inteligente și, inclusiv, stații de încărcare pentru autoturismele electrice.

În total, din PNRR, Municipiul Câmpia Turzii a atras finanțări în valoare de aproximativ 40 de milioane de lei, atât prin cele două proiecte enumerate mai sus, cât și prin:

• „Reabilitare Conac SZENTKERESZTY – BETHLEN”;

• „Construire Creșă în Cartierul Șarât”

• „Elaborarea / actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului și de urbanism”.

Direcția Relații cu Comunitatea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS