Actualitate

Interviu. Ad Libitum Voices: „Publicul din Câmpia Turzii ne-a cucerit. Vă mulțumim!”

În urma super spectacolului din data de 12 martie, desfășurat la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii, băieții de la Ad Libitum Voices au declarat un interviu în exclusivitate pentru Ziarul 21

Rep: Cum v-ați simțit la Câmpia Turzii?

Ad Libitum Voices: Extraordinar! Am simțit căldura publicului și ne-a bucurat enorm că au cântat alături de noi la toate piesele. Este întotdeauna o bucurie deosebită să revenim la Câmpia Turzii.

Rep: Este municipiul Câmpia Turzii ca a doua casă pentru voi? Ați reușit să cântați cu „casa închisă „

Ad Libitum Voices: Bineînțeles, am declarat aceasta încă de când am primit invitația de a cânta din nou aici, Câmpia Turzii fiind unul din primele orașe care ne-a găzduit în concert. Venim mereu cu mare drag, știind că aici găsim oameni frumoși care ne iubesc în aceeași măsură în care și noi ne iubim publicul, iar “casa închisă” nu poate decât să ne bucure și să sublinieze această legătură dintre noi și publicul din Câmpia Turzii.

Rep: Ce planuri aveți pe viitor?

Ad Libitum Voices: În primul rând, vrem să ne întoarcem cât mai curând la Câmpia Turzii pentru că ne-am îndrăgostit de publicul de aici.

Avem multe proiecte de viitor, pe care o să vi le dezvăluim pe parcurs, însă deocamdată vă putem dezvălui că muncim foarte mult pentru primele noastre piese proprii, “I thank you “ fiind prima dintre ele, lansată deja cu ocazia zile de 8 Martie și dedicată tuturor mamelor din lume. Urmatoarele două vor veni foarte curând și vă putem spune că sunt piese de dragoste care vor fi incluse în primul album marca Ad Libitum Voices.

Rep: Ce mesaj aveți pentru cetățenii municipiului Câmpia Turzii?

Dorim să vă mulțumim în primul rând pentru invitație, că ne-ați fost alături în număr atât de mare și mai ales pentru căldura cu care am fost primiți.
Ați fost un public extraordinar, pe care dorim să îl reîntâlnim.
Vă țucăm, vă cuprindem și vă dorim o primăvara minunată!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.