Actualitate

Interviu în exclusivitate cu Bogdan Rădulescu: „Aștept oamenii faini din Câmpia Turzii să vina la teatru”

Viața ne oferă întâlnirea unor persoane care rămân în sufletul nostru prin felul lor de a fi. Unul dintre acele persoane este Bob Rădulescu, unul dintre cei mai apreciați actori și filantropi pe care i-a dat Dumnezeu societății noastre. Orice, oriunde și oricând, Bob ne-a răspuns cu mare drag. Pentru că Ziarul 21 are rubrica 10 cu AS, unde promovează oamenii de nota 10, care au realizat ceva, care s-au implicat în societatea civilă, care și-au ajutat semenii, iată că în acest număr al Ziarului 21 vrem să vi-l prezentăm pe Bogdan Rădulescu, actorul! Un om deosebit, cu un simț al umorului deosebit, cu o capacitate remarcabilă, un model pentru multe persoane și un prieten adevărat al comunității din Câmpia Turzii.

AS: Bob, un mesaj pentru cetățenii municipiului Câmpia Turzii?

În primul rând doresc să le mulțumesc pentru că din câte am înțeles, piesa de teatru „Menajeria de sticlă”, este sold out și le mulțumesc că oamenii faini din Câmpia Turzii vin într-un număr atât de mare să urmărească această dramă mișto. Din păcate această dramă este drama vieții noastre și rog pe cei care o să vină la teatru, să urmărească cu atenție toată sceneta pusă în joc de colegii mei, pentru că în această scenetă se va reflecta oglinda societății. O să vadă pe pielea actorilor care sunt dramele din familiile în care părinții și deopotrivă copiii fac greșeli și nu comunică real unii cu alții. Să se uite la piesă, sunt convins că le va plăcea!”

Intregul interviu îl puteți găsi în Ziarul 21, începând din 25 martie, la toate punctele de difuzare a presei

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS