<
Actualitate

Într-un interviu pentru Ziarul 21, Sașa Cozmin a explicat motivele pentru care a fost exclus din PSD Câmpia Turzii

Sașa Cozmin, actualul coordonator al partidului Pro România pe zona Câmpia Turzii, a acceptat invitația să vorbească pentru Ziarul 21 despre adevăratele motive pentru care a fost exclus din PSD Câmpia Turzii.

Decizia de excludere a lui Cozmin Saşa din PSD a venit ca o veste foarte bună din partea adversarilor politici, fiindcă la momentul respectiv, Sașa Cozmin se bucura de o încredere ridicată în toate sondajele efectuate la nivel de municipiu, iar decizia stupefiantă de excludere a ridicat multe semne de întrebare.

Din primele informații primite la cald la vremea respectivă , octombrie 2017, Sașa Cozmin a fost acuzat că a adus prejudicii de imagine partidului, prin ieșirea publică prin care se delimita de acțiunele „colegilor masoni”.

Rep.: De ce ați fost exclus din PSD Câmpia Turzii?

Sașa Cozmin: În campania din 2012 când l-am sprijinit pe domnul Radu Hanga, împreună cu colegii liberali, am câstigat primăria în Câmpia Turzii. În 2016 am primit ca sarcină electorală , Comuna Ceanu Mare, din partea domnului Remus Lăpușan care era președintele organizației județene. Împreună cu echipa pe care am format-o cu Dragoș Lup și Tonel Sălăgean, ne-am implicat și am vorbit cu cetățenii și am reușit să ne impunem candidatul nostru la funcția de primar, pe doamna Moldovan Liliana, precum și un număr de 7 membri în consiliul local, dintr-un număr total de 13.

Deci, am avut succes și în activitatea politică.

Înainte de campania alegerilor  locale din 2016, am avut o discuție cu Remus Lăpușan care m-a întrebat de ce nu-l susțin pe Pop Petre . I-am spus foarte franc și direct că nu îl susțin pentru că nu îl consider vrednic să conducă orașul în care trăiesc copiii mei și mama mea. Asta, dar și faptul că mi-am făcut loc pe lângă el, încât m-a scăpt de sub control, l-a determinat să ia decizia de a mă exclude, așteptând doar un pretext. Pretextul a venit atunci când au apărut în presă pozele cu ritualul masonic, iar eu am postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care mă delimitam de acțiunile lor.

Motivele pe care le-a invocat sunt nereale, eu nu am încălcat niciun articol din statut și în contestația de excludere am demontat punct cu punct fiecare acuzație.

În PSD am încă mulți prieteni, oameni de care am fost alături și când partidul era în opoziție, oameni cu care m-am bucurat atunci când am câștigat, oameni după care chiar îmi pare rău.

Colegii din comisia de etică care judecau contestația, au lăsat-o în coadă de pește și mi-au sugerat să mă împac cu Petre Pop. Eu nu am de ce să mă împac cu el, pentru că nu sunt supărat pe el. Am înțeles manevra care a făcut-o d.p.d.v. politic, nu mi-a convenit, dar uite, tot răul spre bine. Închizând ușa PSD- ului, m-am trezit animat într-o nouă provocare. Pro Romania, una în care am încredere și unde îmi face plăcere să fiu, și de aceea nu am nici o îndoială că voi avea succes.

Întregul interviu pe care Cozmin Sașa l-a acordat Ziarului 21, îl puteți găsi de luni, 4 martie, în Ziarul 21, la toate punctele de vânzare a ziarelor.

Ziarul 21, a lansat în premieră pentru mass media locală aplicația de știri locale: „Ziarul 21”.

Fiind singura instituție media cu o astfel de aplicatie, ne dorim să fim mai aproape de cititorii noștri si de consumatorii de informaţie online.

Un mare avantaj al aplicatiei lansate de Ziarul 21 este aspectul notificărilor ce vor însoți orice ştire importantă.

Astfel, spre exemplu: atunci când pe strada unde locuiţi se va lua apa telefonul d-voastră va primi o notificare informandu-vă în timp util.

Acelaşi lucru se va întâmpla și atunci când curentul electric sau gazele naturale vor fi oprite din diferite motive, aplicația va trimite o notificare către dumneavoastră.

Este doar o treaptă din ceea ce ne dorim să dezvoltăm în mediul online, Ziarul 21 va aduce în curând alte noutăți în mass media locală.

Descarcă aplicația accesând linkul: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ziarul21.aplic16

şi fii primul care primeşte informația pe telefonul mobil!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS