<
Actualitate

Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu și localitatea Cornești, furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 30.03.2023, între orele 05:00 – 23:00, în localitatea Mihai Viteazu și localitatea Cornești (str. Muncii).

De asemenea, în data de 30.03.2023, între orele 05:00 – 23:00, apa potabilă va fi furnizată cu presiune redusă în municipiul Turda, cartierele Micro 1, Micro 2, Micro 3, Poiana și Cartierul Industrial.

Întreruperea furnizării apei potabile și furnizarea cu presiune redusă este necesară pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire rețea aducțiune alimentare cu apă potabilă în Uzina de apă Mihai Viteazu.

Va rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Pe parcursul efectuării lucrărilor, în perioada menționată, pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS