Actualitate

Invitație la Târgul de nunți Wedding by As

Vrei să ai o nuntă #ZeroStres? Înseamnă că o să participi la cel mai important eveniment dedicat serviciilor de nuntă din zona Câmpia Turzii – Turda.

Din dorința de a-și ajuta mirii și prietenii, MC Adrian Soporan a dezvoltat de 3 ani încoace, o prezentare de servicii ( târg de nunți) care vine în ajutorarea celor care doresc să își unească destinele. Multe perechi și-au putut găsi rochii de mireasă, costume de mire, verighete, aranjamente florale, prăjituri, servicii de cocktail bar, candy bar, chiar și-au putut planifica destinația pentru luna de miere.

Peste 25 de colaboratori ai MC Adrian Soporan, vă așteaptă și anul acesta la târgul de nunți Wedding by AS organizat la restaurant „La Fiesta”. Calitatea primează la prețul corect.

Pe lângă servicii de nuntă, la acest târg de nunți o să mai găsiți work-shopuri legate de fotografia de nuntă, organizarea nunții #zerostres, alegerea aranjamentelor floarale, alegerea costumului de nuntă, și multe alte suprize.

Vă aşteptam în perioada 22-24 Februarie 2019 la Târgul de Nunți Wedding by AS, organizat la restaurant ” La Fiesta” din Câmpia Turzii.

Fiți pe fază! În zilele ce urmează organizăm un concurs unde o să puteți câștiga vouchere, premii și servicii gratuite pentru nunta mult visată!

Programul târgului este:
Vineri de la 17:00 la 19:00
Sâmbătă de la 10:00 la 19:00
Duminică de la 10:00 la 19:00.

Vă așteptăm!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.