<
Actualitate

Ionel Floașiu… un OM, un ORAȘ, o MISIUNE!”

Biserica Învierea Domnului în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii vă invită în data de 20 septembrie, începând cu orele 19.00, în Sala de Spectacole Mircea Mihășan a Palatului Cultural Ionel Floașiu din Câmpia Turzii la un eveniment dedicat lui Ionel Floașiu, un simbol al municipiului Câmpia Turzii.

Una dintre marile personalități ale municipiului Câmpia Turzii, care prin activitatea și implicarea sa în viața comunității a devenit o figură simbolică a orașului nostru, va fi omagiată printr-o serie de manifestări cultural artistice, care vor debuta duminică, cu începere de la ora 18.00, la Biserica Învierea Domnului din Câmpia Turzii unde va fi prezent și preasfințitul părinte Benedict Bistrițeanul.

De la ora 19.00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, va avea loc un simpozion, în cadrul căruia, domnul profesor Dr. Răzvan Neagu, va vorbi celor prezenți, despre viața și activitatea lui Ionel Floașiu. De asemenea, vom avea două momente muzicale, pregătite de fanfara ”PROMENADA” din Câmpia Turzii și de trupa „ATAC BAND” alături de grupul ” FELICITAS ” al Bisericii Ortodoxe Învierea Domnului.

Vă așteptăm cu drag!

Evenimentul se va desfășura respectându-se normele de igienă impuse de autorități privind distanțarea socială și purtarea măștilor de protecție.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS