Actualitate

Judecătoria Turda a respins plângerea contravențională a propietarului Daghemana împotriva Poliției Locale Câmpia Turzii

După ce la începutul anul, propietarul Daghemana a contestat în instanță amenda primită de la Poliția Locală în valoare de 400 lei, iată că după aproximativ 10 luni judecătoria Turda a respins plângerea.

În data de 05.12.2019 judecătoria Turda a formulat următoarele:

„Respinge ca neîntemeiată plângerea contravențională formulată de petentul G.D împotriva procesului verbal de constatare și sancționare a contravenție. Respinge ca neîntemeiată cererea de obligare a intimatului la plata cheltuielilor de judecată.”

De ce a fost amendat?

Totul a pornit după ce, din spusele proprietarului, Poliția Locală amenda oamenii care parcau, preț de câteva minute, în fața magazinului pe care Ghoerghieș îl deține. Gheorghieș D. a fost amendat pentru că „s-a luat” de polițiștii locali, cărora le-a spus că se află pe spațiul lui privat și nu s-a putut legitima, neavând asupra lui cartea de identitate.

Polițiștii locali au întocmit un proces verbal pe care proprietarul Daghemana nu l-a semnat și pe care l-a atacat in instanță.

Magazinul alimentar este situat la intersecția E60 cu Andrei Mureșanu și Iancu Jiana și este printre singurele magazine alimentare deschise non-stop în Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS