<
Actualitate

Jurnal de campanie ALDE Câmpia Turzii

“Astăzi, echipa ALDE Câmpia Turzii, în condițiile impuse de distanțarea socială, împreună cu Avram Gal, candidatul la funcția de PRIMAR, au participat la o întâlnire cu un grup de cetățeni de pe strada Gh. Enescu. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că actuala conducere a Primăriei și a Consiliului Local i-au abandonat, deși au făcut nenumărate sesizări cu privire la infrastructura rutieră, utilități, canalizare, apă curentă, gaz și energie electrică.

Concluzii:
Echipa ALDE Câmpia Turzii asigură locuitorii municipiului Câmpia Turzii care primesc autorizații de construire a unei case de locuit, că li se vor asigura toate utilitățile: gaz, apă-canal, curent electric, de către administrația locală, prin companiile de resort.
Pe locuitorii străzii Gh. Enescu și pe cei din zona limitrofă , îi asigurăm că în maxim 1 an de zile de la preluarea mandatului vom finaliza asfaltarea drumului și introducerea electricității”, anunță echipa ALDE Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS