Actualitate

Jurnal de candidat: – Interviu cu Gicu Rece – candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii

Gicu Rece, de profesie Inginer, absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul UTCN.

A intrat în politică în anul 1998 în PSDR, iar din anul 2000 când s-a unit PSDR CU PDSR a devenit PSD.

A ales Partidul Social democrat datorită faptului că valorile de stânga sunt mai aproape de valorile sale personale. Prin muncă, seriozitate și bun simț, Gicu Rece și-a câștigat rapid încrederea și respectul celor din jur. La ultimele alegeri, deși în sondaje era plasat cel mai bine la capitolul încredere, Rece nu a fost alesul pentru a candida la funcția de primar, iar alegerile au fost pierdute de PSD, partidul a intrat pe o pantă descedentă însă în ultimul an, a renăscut din propria-i cenușă. Cu o nouă conducere, și validat de două forumuri județene ca și candidatul ideal din partea PSD, lui Gicu Rece i s-a făcut în sfârșit dreptate.

Adrian Soporan: Domnule Gicu Rece  mulțumim pentru că ați acceptat interviul nostru.

Gicu Rece: Eu vă mulțumesc şi îmi face o deosebită plăcere să particip la această nouă rubrică pe care o inițiați.

Rep.: Ați fost ales de organizația PSD Câmpia Turzii pentru funcția de primar. Ce înseamnă asta pentru dumneavoastră?

Gicu Rece: Este o mare onoare şi o mare responsabilitate. Este rezultatul muncii atâtor ani de zile, dar cel mai important este faptul că am câştigat încredea organizației.

Rep.: Când ați simțit că sunteți pregătit pentru această funcție? Scaunul de primar este greu… 

Gicu Rece: Cu siguranță scaunul de primar este destul de greu. În urmă cu 4 ani mai mulți colegi de partid şi cetățeni din Câmpia Turzii, mi-au cerut să candidez ca primar dar la acel moment nu m-am simțit destul de pregătit pentru a face acel pas important. În 2019, aflându-mă la al doilea mandat de consiler local, cum foarte bine ştiți, un mandat foarte agitat şi interesant, dar mai ales greu, am simțit că pot şi că trebuie să schimb anumite derapaje care au apărut şi modul cum se gestionează acest oraş.

Rep.: Ați fost validat de două conduceri județene pentru funcția de primar. Cât de mult contează acest aspect? 

Gicu Rece: Am fost validat de două conduceri județene pentru funcția de primar, de două organizații județene, ceea ce înseamnă foarte mult. Am reuşit să le câştig încerederea celor două conduceri şi să demonstrez într-un timp foarte scurt, faptul că sunt un om sincer, de cuvânt şi cu coloană vertebrală. Aş vrea să vă spun că nu aş fi reuştit toate acestea fără echipa din jurul meu, fără acei oameni minunați care mă susțin şi care doresc cu adevărat o schimbare în bine.

Rep.: Sunteți pregătit pentru funcția de primar?

Gicu Rece: Cu siguranță sunt pregătit pentru funcția de primar, cum v-am spus şi mai devreme,  dacă în urmă cu 4 ani nu m-am simțit suficient de pregătit, aceşti ani care au urmat m-au călit şi m-au pregătit pentru a face acest pas important.

Rep.: Ce înseamnă pentru dumneavoastră Câmpia Turzii?

Gicu Rece: Eu iubesc Câmpia Turzii, este casa mea, este familia mea, este locul în care îmi face cea mai mare plăcere să trăiesc, de aceea am şi hotărât cu familia mea să ne stabilim aici să ne întemeiem o familie, o casă.

Rep.: Cât de mult  sprijină familia?

Gicu Rece: Soția mă susține cel mai mult, alături de băiatul meu, după aceea urmează organizația locală și foarte mulți cetățeni din Câmpia Turzii, tocmai acesta este motivul pentru care am hotărât să fac acest pas.

Rep.: Care credeți că este atuul dumneavoastră în comparație cu ceilalți contracandidați?

 Gicu Rece: Atuul meu în comparație cu ceilalți candidați este faptul că respect toți oamenii, bunul simț, buna creştere, faptul că am ajutat dezinteresat, că sunt un bun familist, unul convins, faptul că am dovedit până acum că sunt un lider, nu un şef sau un stăpân. Cred că fac parte dintr-o schimbare care trebuie să aibă loc la Câmpia Turzii.

Rep.: Dacă mâine ar fi alegerile locale, ce mesaj ați avea pentru cetățenii municipiului Câmpia Turzii?

 Gicu Rece: Dragi cetățeni, alegeți, alegeți, cel mai bun termen, alegeți cu mintea şi cu sufletul, analizați fiecare candidat, sunteți mult mai inteligenți decât vă consideră unii. Dacă doriți o schimbare reală, de gândire, de atitudine, dacă vreți respect şi un primar care să fie în slujba cetățenilor, doar de dumneavoastră depinde, sunteți singurii care puteți decide această schimbare la Câmpia Turzii!

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS