Actualitate

Jurnal de Candidat – noua rubrică din Ziarul 21

Alegerile locale trebuiau să aibă loc în urmă cu o lună. Din cauza pandemiei a fost anulat tot.
Majoritatea politicienilor și-au anulat campaniile electorale, alte partide încă sunt în căutarea celui mai bun candidat. Se discută de alianțe politice, se discută de noi liste de candidați, cei trași pe tușă au început o luptă cu atacuri murdare la cei care până nu de mult erau prieteni.
Se aruncă în spațiul public promisiuni, de altfel și încercările de manipulare au revenit în prim plan. Se analizează sondaje inexistente, se încearcă tragerea în jos a contracandidatului, într-un cuvânt este început de campanie.
Ziarul 21 vine în fața cititorilor cu o nouă rubrică: Jurnal de Candidat, în care își propune să prezinte candidatii la funcțiile publice, fie că e vorba de consiliile locale, fie că e vorba de candidații la consiliul județean sau la funcția de primar.

De Luni, 29 iunie, în Ziarul 21, Gicu Rece în Jurnal de Candidat.
La ultimele alegeri, deși în sondaje era plasat cel mai bine la capitolul încredere, Rece nu a fost alesul pentru a candida la primărie iar PSD Câmpia Turzii a pierdut funcția de primar.
După alegerile pierdute de PSD, partidul a intrat pe o pantă descedentă.
Însă cu o nouă conducere aleasă, și validat de două forumuri județene ca și candidatul ideal din partea PSD, lui Gicu Rece i s-a făcut în sfârșit dreptate.
Ziarul 21 vi-l aduce în față pe Gicu Rece, candidatul PSD Câmpia Turzii la funcția de primar.
Este Gicu Rece pregătit pentru funcția de primar? Care sunt atuurile lui în lupta pentru primărie veți afla de luni, 29 iunie, în rubrica Jurnal de Candidat din Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS