Actualitate

La Berg Banat continuă investițiile

Berg Banat a decis continuarea investiției de 6 milioane de euro în hala din Parcul Industrial Câmpia Turzii, prin refacerea parțială a construcției. Reamintim că după nefericitul incendiu din 12 decembrie, investitorii Berg Banat, la câteva zile după ce s-a stabilit cauza incendiului, au început curățirea halei acolo unde flăcările au făcut prăpăd.

În data de 12 decembrie un incendiu devastator a cuprins hala albastră din Parcul Industrial de la Câmpia Turzii. Hala aparținea companiei Berg Banat și avea o suprafaţă de 4.000 mp. de acoperiş.

Cum s-a produs incediul?

„Din cercetările preliminare se pare că incendiul de la hala de pe str. Laminoriștilor din Câmpia-Turzii, a pornit de la un scurtcircuit la un aparat electric (utilizat în lucrările desfășurate pe șantier), care a fost lăsat în funcțiune și a fost nesupravegheat”, precizează ISU Cluj.

17 iulie, Compania Berg Banat a turnat piatra de temelie la  fabrica pe care o va ridica la Câmpia Turzii. O investiție de 6 milioane de euro.

Compania Berg Banat activează în domeniul zincării termice a confecțiilor metalice. Firma, înființată în anul 1990 și-a început activitatea cu producția de confecții metalice sudate și cu recuperarea zincului din drojdie de zinc și cenuși de zinc – materiale rezultate în urma procesului de zincare termică… Berg Banat exportă confecții metalice zincate în țări europene, atât din vecinătatea României, cât și din vestul Europei.

În fabrica ce urma să fie construită în Parcul Industrial Câmpia Turzii era destinată pentru a lucra circa 45-50 de angajați, a precizat Dan Vișoiu la semnarea contractului cu Primăria Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS