<
Actualitate

La Câmpia Turzii au început lucrările de asfaltare a pasajului de sub calea ferată, de pe drumul european E60

Datorită acestui fapt, circulația se desfășoară cu dificultate. Se circulă pe un singur sens de mers. La fața locului sunt echipaje ale Poliției care dirijează circulația.

Dorin Lojigan: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Facem toate eforturile ca aceasta importantă lucrare pentru Câmpia Turzii, să fie finalizată cât mai curând. Dacă vremea ne permite, mâine finalizăm asfaltare. Un lucru foarte important de precizat este că achiziția pentru asfalt se face pe SEAP, iar firma care a câștigat licitația nu lucrează/livrează asfaltul noaptea. Din acest motiv, nu putem asfalta noaptea.”


Sfat: Dacă veniți dinspre Mureș și mergeți înspre Cluj, este recomandat folosirea rutei alternative, autostrada A3, iar dacă veniți dinspre Cluj, circulația pe podul de peste Arieș este disponibilă pe ambele sensuri, și ulterior puteți circula pe A3 către Câmpia Turzii. După spusele primarului Dorin Lojigan, circulația pe ambele sensuri ar putea fi deschisă încă de mâine seară.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS