Actualitate

La Turda vor ajunge două ambulanțe noi

Cristian Matei, primarul municipiului Turda a declarat pentru TurdaInfo că în maxim două săptămâni Turda va beneficia de două ambulanțe noi. Primarul turdean susține că prefectul județului Cluj i-a confirmat, la Turda vor ajunge două ambulanțe noi-nouțe, din cele cumpărate de Ministerul Sănătății.

„Este rodul demersurilor pe care le-am făcut încă din primul semestru al anului 2019, la Ministerul Sănătății. Ambulanțele au ajuns deja la Cluj, sunt în curs de înmatriculare, urmând ca, după afirmațiile domnului prefect și a dr. Simu, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj, să fie repartizate Serviciului de Ambulanță Turda în cel mult două săptămâni. Au fost alocate mai multe la Cluj, dar două vin, sigur, la Turda”, a declarat primarul Cristian Matei, pentru TurdaInfo

Vestea bună vine după ce în unitatea medicală de la Turda în ultimii ani s-au alocat sume considerabile  de la bugetul local pentru renovarea și echiparea cu echipamente performante.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS