campanie campanie
Actualitate

La Viișoara au fost premiate cuplurile care au sărbătorit Nunta De Aur

Moș Niculae a premiat mirii de aur ai comunei Viișoara. Astfel, vineri, 6 decembrie, chiar de Moș Niculaecuplurile care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie au fost premiate de către administrația din Viișoara.

În cadrul unei festivități desfășurate la Căminul cultural din localitatea reședință de comună, 16 cupluri din Viișoara și din Urca, au fost premiate cu câte 600 de lei și câte o diplomă, daruri de Moș Nicolae, venite de la primarul comunei Viișoara, Ioan Roman.

Cuplurile premiate dar și familiiile acestora au avut parte și de spectacol artistic. Cu începere de la ora 11.00, pe scenă au urcat perechile de dansatori ale ansamblul folcloric al copiilor din Urca, care au prefațat recitalul oferit sărbătoriților și celorlalți peste 100 de spectatori de către solista de muzică populară Mariana Anghel.

În cadrul programului artistic au mai evoluat, corul Școlii gimnaziale din Viișoara, condus de către profesoara Anca Ardelean și solistele Flavia Rus (vioară), urmată de Tasnadi Nora. Cu o voce vădit cultivată, tânăra interpretă de muzică ușoară din Viișoara a cântat patru melodii, din care ultima ”O clipă din viața mea” a fost o compoziție proprie.

(sursa foto: actualitateadearies)

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS