Actualitate

Lansare de carte pentru Eugenia Costea

Într-un cadru sublim, înconjurată de persoane dragi și împătimiți ai cărților, Eugenia Costea și-a lansat cartea „Când amintirile dor”

O carte în care este prezentată activitatea si viața unor familii simple, care locuiau în Munții Apuseni, dna Eugenia Costea fiind originară din localitatea Albac.

„Am cunoscut persoane care dețineau biblioteci personale foarte mari, 3 pereti din 4, pentru că un perete era fereastra. Se extindeau și în sufragerie. Rolul lor (cărților) scade, devine inutil, bătrânii nu mai pot citii, fiii le desconsideră. Lectura ar trebui să rămână principalul mijloc prin care omul își formează personalitatea, își dezvolta cultura generală, omul își petrece mai degajat timpul liber, prin lecturi ușoare scrise cu îndemânare.
Arta de a știi înseamnă arta de gândi plus înca ceva.” Un mic fragment din spusele fostului director al Teatrului Aureliu Manea din Turda, Ioan Mircea Casimcea

Autoarea, Eugenia Costea, plină de emoții, a început alocuțiunea spunând: „A-mi prezenta propria carte este mai dificil decât a o scrie”.
Am încercat să redau aspecte din viața familiilor simple din Munții Apuseni. Pornind de la fapte reale, pe parcurs am simțit nevoia să recurg la plasmuiri. Vreau să le mulțumesc celor care sunt aici, celor care m-au sprijinit”

Felicitări doamnei Eugenia Costea pentru această lansare de carte și me bucurăm că am fost printre cei invitați la acest fastuos eveniment.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS