<
Actualitate

Lansare „În sângele meu e primăvară”. Dorel Vișan, invitat special. Pr. Călin Pop: „Voi lansa, cu ajutorul lui Dumnezeu, cel de-al cincilea volum de poezii”

O nouă lansare de carte a tânărului preot, Călin Pop. „În sângele meu e primăvară” e al cincilea volum de poezii pe care preotul turdean îl lansează. De această dată, într-un cadru excepțional, în biserica lui Hristos. Invitați de marcă, cu greutate duhovnicească, încununează acest eveniment important pentru Pr. Călin Pop. Am vrut să aflăm cum se va desfășura evenimentul, așadar, l-am întrebat pe poetul turdean, Pr. Călin Pop, despre această importantă lansare de carte, tocmai la Câmpia Turzii, în sânul bisercii, cu invitați de seamă, capul de afiș fiind maestrul Dorel Vișan. Evenimentul începe duminică, începând cu orele 18.30, la Parohia Învierea Domnului din Câmpia Turzii.


Călin Pop: Voi lansa cu ajutorul lui Dumnezeu cel de-al cincilea volum de poezii. Acest volum este mai special pentru mine, mai ales că el conține în întregime numai poezii de factură religioasă, poezii care vorbesc despre minunea, taina, bucuria și lumina Învierii. Este un volum luminos. Am mai avut un volum de poezii religioase, „Scrijelit în suflet”, însă pe acesta, pe care îl voi lansa acum, îl consider mult mai bun, mai profund, mai matur…
În acest volum își dau mâna într-un mod armonios lumina și bucuria. „În sângele meu e primăvară” , este o carte despre lumină. Toți ar trebui să trăim în lumină, iar volumul acesta cred că tocmai acest lucru ni-l amintește,prim fiecare poezie… sau așa nădăjduiesc eu! Îl voi lansa duminică, la Câmpia Turzii, în Biserica Învierea Domnului, avându-l amfitrion pe bunul părinte Sebastian Zăhan, alături de care am avut multe evenimente frumoase și sper ca și acesta să fie la fel. Vor fi invitați de seamă:
Nadia Fărcaș, editorul meu, de la editura Ecou Transilvan din Cluj-Napoca, Victor Constantin Măruțoiu, doctor în Teologie și poet remarcabil și nu în cele din urmă, maestrul Dorel Vișan, care mi-a fost alături în urcușul poetic. Îmi aduc aminte că mi-a scris o recenzie și pentru primul meu volum de poezii religioase, iar acest lucru mă onorează, cum mă onorează și de aceasta data prezența domniei sale. Nădăjduim să îl avem alături și pe Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, dacă programul și agenda preasfinției sale îi va permite.


Volumul are o prefață semnată de Pr. Crin Triandafil Teodorescu, un părinte care scrie și vorbește sublim. Și mă simt onorat că a acceptat să îmi prefațeze volumul. De asemenea, în volum se găsesc 3 recenzii. Au acceptat să scrie și să dea mărturie despre creația mea poetică PS Benedict Bistrițeanul, Victor Constantin Măruțoiu și actorul Alin Panc. Și pe această cale le mulțumesc pentru gândul bun, pentru susținere și implicare.
Nădăjduim să fie un volum folositor, ziditor și un volum care să dea naștere în sufletul fiecăruia un crâmpei de lumină.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS