<
Actualitate

Lansarea unui nou proiect Erasmus+ la Școala Gimnazială ”Mihai Vodă ” din comuna Mihai Viteazu

Ziua de 14 octombrie 2020 a fost o zi deosebită în istoria Școlii Gimnaziale ”Mihai Vodă”, fiind lansat proiectul ”BULLYING RUDENESS EXPLOITS AGAINST KIDS -TIME FOR INCLUSION IN MULTICULTURALEUROPE – un nou proiect Erasmus +, la care va participa școala din Mihai Viteazu în perioada 2020-2022.
Având în vedere contextul actual impus de pericolul infectării cu noul coronavirus evenimentul s-a desfășurat în cerc restrâns, fiind prezenți doar dascălii școlii.


Activitatea a debutat cu cuvântul doamnei director prof.Arion Daniela Maria, în care s-a oprit asupra preocupărilor de internaționalizare a școlii:participarea la proiectul Erasmus+ KA219 ”Designing Bridges Among European Citzen Through STEAM”(2017-2019), implementarea de proiecte E-Twinning, proiecte de voluntariat și numeroase programe europene. Ca recompensă a activității depuse, școala pe lângă titlul de ”Școală Europeană ”-obținut în 2018- a primit și titlul de ”Școală eTwinning”.

Detalii legate de proiectul lansat azi au fost oferite de profesor Suciu Mihaela, coordonatoarea proiectului. Au fost prezentate școlile din țările partenere:Instituto Superiore „Alfonso Casanova”, Naples Italia-coordonatorul proiectului, Narva Pähklimäe Gumnaasium, Narva, Estonia, Zübeyde Hanim Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Muglar, Turkey,Școala Gimnazială „Mihai -Vodă”, Mihai Viteazu, Româniași IES Mestre Ramón Esteve , Catadau, Valencia, Spania; perioada de desfășurare (septembrie 2020- septembrie 2022); obiectivele proiectuluiși activitățile care se vor derula pe parcursul celor 2 ani și condițiile de desfășurare a activităților și a mobilităților.
A urmat prezentarea echipei de proiect și stabilirea responsabilităților membrilor. Doamna prof. Suciu-coordonatoarea proiectului- a afirmat că lista este deschisă, fiind invitați să participe la activități toți dascălii școlii, având în vedere că tematica acestuia este de mare actualitate.

Director adj. ,
prof. Gombasi Gabriela.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS