Actualitate

Lévy Rémy, președintele HC Montpellier, în vizită la Turda

Lévy Rémy, președintele celui mai titrat club de handbal din Franța, HC Montpellier, câstigatoarea Ligii Campionilor și cea mai bună echipă din lume în anul 2018, este musafirul nostru! El se află într-o vizită de 2 săptămâni în România, alături de partenera sa de viață, doamna Cerasela Cojocariu, care are o relație deosebită cu clubul AHC Potaissa Turda de pe timpul în care activa în cadrul Federației Române de Handbal, scrie primarul Cristian Matei pe pagina de socializare.

Astăzi i-am avut ca oaspeți la Primăria Municipiului Turda, pentru a le ura bun venit în orașul nostru, pentru a discuta despre cât de importantă este activitatea sportivă și susținerea ei într-o comunitate și pentru a iniția un parteneriat pe termen lung între clubul comunității noastre, AHC Potaissa Turda și cel mai important club din Franța, țara care are și cel mai puternic campionat din lume, HC Montpellier.

Pe aceasta cale, s-a stabilit și ca meciul care va inaugura deschiderea viitoarei săli polivalente, care va fi construită la Turda, să se desfășoare între echipele celor două cluburi.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS